top of page
Søk
  • trondelaghestespor

Olaug Aalmo

Ukas forbilde er Olaug Aalmo! Hun er 20 år gammel, og har 2 hester; Boss og Foldas Myrtel, til daglig kalt Myrtel.


"Det beste med hestene mine må være personligheten! Boss er typisk shetlandsponni og finner på mye sprell og tull, men god tvers igjennom. Myrtel er en fantastisk snill hest. Tror jeg må lete lenge etter noe bedre. Hun er med på alt vi finner på, lik så vel en dag på stevneplassen som en kveld i boksen med bare kos." forteller hun.


Du finner Olaug og Myrtel på sprangbanen, innenfor dressurrailen og de har også deltatt på distanseritt! Olaug forteller at hun har et håp om å prøve feltritt innen neste sesong er ferdig! Et spennende mål som vi håper klubben kan bidra til å oppfylle.


Olaug mener at "for å være ett godt forbilde i klubben mener jeg at man skal være snill og hyggelig mot andre og kunne støtte opp hverandre! Det er også viktig at man bidrar i klubben på dugnader og annet som dukker opp!".


Foto: Eva Schumann100 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Invitasjon NM Fjordhest 03-07.07 Resultat / Startlister Equipe Ryttermelding NM Fjordhest Info NM Fjordhest D/L-stevne Sprang 30.06 - 02.07.2023 Startlister Equipe L D-stevne Sprang 24-26.06.2023 St

bottom of page